Design- och modetrender 2017

Varje år släpps det nya trender och det gamla uppdateras. År 2017 kommer inte att bli ett undantag. Både i inredning och mode ses redan nya trender som kommer att ta plats. I hemmen går vi mot mer jordnära stilar med färger i mossgrönt och mörkblått. Pasteller kommer att ha kvar sin plats i hemmen, men nu i mer dova färger. I modevärlden kommer vitt att vara på tapeten. Det varvas med volanger och kläder gjorda i siden. Blommigt och leopard är även två mönster som gör comeback nästa år.

Att hålla koll på trender hjälper företagande

håll koll på trenderna och bli inspirerad på olika sätt som företagare, det är ett tips som Dagens Nyheter kommer med. Då menar man att det är bra att hålla koll på trender för att hänga med i svängarna och bli framgångsrik. Man ska inte bara hålla koll på sin egen bransch, utan även andra branscher för att lösa problem och kanske hitta inspiration. Följer du med vad som händer i andra branscher är även chansen stor att du kan hitta nya innovativa sätt att marknadsföra dig på. Något annat som det är värt att hålla koll på är ungdomarna, då de oftast är de första att skapa och haka på nya trender, som sedan influerar resten av befolkningen.

Natur i fokus under 2017

Något som är nytt och lite udda, men som vi kommer att se väldigt mycket mer av under 2017 är växter i små terrarium. Det är ett av inslagen i den nya naturnära trend som är under intågande. Att ha små växter i söta terrarium hjälper till att få in lite färg och liv i vardagen samtidigt som det lyfter hela inredningen. En annan trend som också blir populär under 2017 är den bohemiska, och terrarierna passar in även där. Då kan man passa på att mixa dessa trender för att framhäva en personlig unik stil som reflekterar vem man är.