Inred din garderob

Oavsett om man har en walk-in closet eller en enkel garderob med en hängare och ett par trådbackar, är det viktigt att inreda garderoben så att man får översikt över ens kläder och lätt kan hitta det plagg man letar efter.

Ett tips för att få mer plats i garderoben är att utnyttja den på höjden. Genom att ha hyllplan hela vägen upp till taket kan man stuva undan sådant som man inte använder för tillfället, till exempel ulltröjorna under sommaren, eller resväskorna. På samma sätt bör man lägga till lådor nedtill i garderoben om det inte redan finns.

Lådorna är dock en fälla i sig, eftersom det är lätt att de blir oorganiserade. För att enkelt se vilka plagg som finns i lådorna är ett tips att trava t-shirts och tröjor lodrätt istället för vågrätt – då ser man alla tröjor i högen, istället för bara den översta. I strump- och underklädeslådan kan man skapa mindre fack med hjälp av kartongbitar, för att kunna dela in dem i sektioner och lättare hitta exempelvis ankelsockor, sportstrumpor eller en viss trosmodell.

Om du känner att du behöver uppdatera kläderna i din garderob för att matcha inredningen när du är klar, ska du gå in på Outletsverige.se. Där hittar du nämligen märkeskläder till bra priser, så att du kan köpa kvalitetskläder i samma klass som din garderob, utan att bli ruinerad på kuppen.